Centrale Verwarming

Het kiezen van het juiste type verwarming is vandaag de dag geen evidente keuze meer. Bij Wachtelaer volgen we de laatste trends op het vlak van warmtepompen en hybride verwarmingssystemen op de voet. Met onze jaren ervaring hebben we de nodige kennis in huis om ook jou met raad en daad bij te staan bij het kiezen en laten plaatsen van de juiste verwarming.

Ook als je oude installatie aan vervanging toe is, maken we een analyse en advies voor wat de best mogelijke oplossing is voor jouw woning, appartement of bedrijf.

Of je nu kiest voor het plaatsen van een condenserende gasketel, een hybride ketel of een warmtepomp, wij zorgen voor het nodige advies, een vakkundige plaatsing en een jaarlijkse controle van jouw verwarmingssysteem.

Vloerverwarming

Kies je voor de installatie van een warmtepomp, dan kom je al snel uit bij vloerverwarming om een zo hoog mogelijk rendement te halen. Met een minimum aan energie maak je immers elke ruimte aangenaam warm. Overweeg je om zonnepanelen te laten plaatsen, dan kan je ook hiervoor op ons beroep doen. Je bent zo haast volledig zelfvoorzienend in je energie- en warmteverbruik.

 
Samen uw plannen of mogelijkheden bekijken?
Afspraak voor offerte
 
Een onderhoud of herstelling nodig?
Afspraak voor onderhoud
Volg ons op Facebook