Loodgieter in de buurt van Meerbeke

Zoekt u een vakman in de buurt van Meerbeke dan bent u bij Wachtelaer bvba aan het juiste adres. Met onze jaren ervaring kunnen wij u bijstaan bij allerhande installaties van sanitair. Maar ook op gebied van verwarming kan u op ons beroep doen. Zo kan u bij ons terecht voor:

  • Verwarming op gas
  • Verwarming op stookolie
  • Verwarming met warmtepomp
  • Verwarming met zonne energie

Ervaren loodgieter in de buurt van Meerbeke

Bent u dus op zoek naar een ervaren loodgieter in de buurt van Meerbeke, neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Ontstopping Meerbeke

Heeft u last van een verstopt toilet of een verstopte buis? Contacteer ons vrijblijvend. Wij komen langs in Meerbeke om uw probleem te verhelpen. Ook voor de vervanging of plaatsen van een nieuw toilet kan u op ons beroep doen.

Nieuw sanitair laten plaatsen in Meerbeke

Heeft u een nieuwe woning gebouwd of zit u volop in de verbouwing en zoekt u een vakundige loodgieter in Meerbeke voor het plaatsen van nieuw sanitair? Dan komen wij met alle plezier langs in Meerbeke. Wenst u graag een offerte, twijfel niet ons te contacteren.

Erkende loodgieter in de buurt van Meerbeke

Bij Wachtelaer kan je rekenen op onze generaties ervaring en vakkennis om te zorgen dat jouw verwarmingsinstallatie optimaal draait. Ben je op zoek naar een loodgieter om je bestaande installatie te onderhouden of wens je jouw oude ketel te vervangen, contacteer ons vrijblijvend. Wachtelaer is jouw loodgieter in de buurt van Meerbeke.

 
Samen uw plannen of mogelijkheden bekijken?
Afspraak voor offerte
 
Een onderhoud of herstelling nodig?
Afspraak voor onderhoud
Volg ons op Facebook